Servicii Rezidentiale

Solutii personalizate de combatere a daunatorilor pentru casa dvs.

Orkin Rezidential

De peste 100 de ani, am utilizat cercetarea si tehnologia pentru a intelege mai bine daunatorii si cum sa ii controlam. ORKIN a colaborat cu institutii de invatamânt de vârf pentru a dezvolta programe de instruire la nivel universitar pentru toti expertii nostri in controlul daunatorilor. Fiecare specialist ORKIN in controlul daunatorilor este instruit cu cunostintele necesare pentru a va proteja casa de daunatori nedoriti.
Fiecare casa este unica.

Si de aceea, ORKIN este dedicat furnizarii unei solutii personalizate, bazate pe cunostinte stiintifice, care satisface nevoile dvs. unice. ORKIN va furniza serviciile sale unice E.I.M. (Evaluare – Implementare – Monitorizare.) pentru a oferi o solutie completa creata special pentru nevoile dvs.

Evaluare

Orkin Man® dvs va inspecta si evalua toate zonele potentiale de risc si va examina motivele pentru care daunatorii va pot infesta casa. Tinand cont de geografia, climatul, topografia, tipul de sol sau obiceiurile Dvs., specialistul dvs. ORKIN Pest Control este implicat in protejarea locuintei impotriva daunatorilor.

Implementare

Pe baza inspectiei, specialistul ORKIN in controlul daunatorilor va folosi o varietate de instrumente si tehnici de tratament pentru a preveni daunatorii si amenintarile pe care le prezinta pentru tine si familia ta. in functie de situatia dvs, vom folosi cunostintele si experienta noastra pentru a utiliza aceste instrumente exact acolo unde daunatorii se pot infiltra mai usor in casa dvs.

Monitorizare

Controlul daunatorilor nu reprezinta o singura coincidenta: necesita examinarea regulata ( day- to – day ) a casei. Vom monitoriza casa pe tot parcursul anului pentru orice semnale de activitate a daunatorilor, inregistrarea progresului si comunicarea cu dvs. pentru a va asigura eficacitatea continua a serviciului.

Ce asteptati de la Orkin Man®

Orkin Man® utilizeaza procesul integrat E.I.M pentru a evalua, implementa si monitoriza problema daunatorilor din proprietatea Dvs. La prima vizita, ORKIN va efectua o inspectie amanuntita a proprietatii dvs., folosind cele mai bune echipamente. Aceasta dureaza de obicei aproximativ 45 de minute, dar poate varia in functie de dimensiunea proprietatii. In urma acestei vizite, va putem furniza un Raport cuprinzator care va cuprinde zonele problematice si se vor face recomandari pentru un program adaptat special nevoilor dvs. de gestionare a daunatorilor.

Odata ce acceptati propunerea noastra, specialistul dvs. ORKIN va incepe etapa de implementare sau, cu alte cuvinte, va “incepe treaba”. Acum incepe programul pe care vi-l recomandam ,iar Orkin Man® va va scuti de toate problemele identificate, folosind instrumente specifice pentru a monitoriza activitatea daunatorilor si pentru a va asigura eficacitatea tratamentului. La finalizarea fiecarui serviciu, se completeaza un document de service. Documentul de service descrie ceea ce a fost facut si când va trebui sa se revina pentru a va mentine 100% protejat impotriva daunatorilor.

Orkin Man® va va vizita in mod regulat pe tot parcursul anului pentru a verifica daca au aparut daunatori noi, asigurând in acelasi timp succesul continuu al tratamentelor anterioare. In tot acest timp, el va inregistra progresul dvs., astfel incât sa stiti exact care este situatia in casa dvs. Amintiti-va, nu suntem multumiti pâna dvs. nu sunteti.