Sanatate

Serviciile integrate in sistemul spitalicesc sunt cheia.

Spitalele sunt o provocare pentru controlul daunatorilor, deoarece au spatii de locuit, zone de preparare si servire a alimentelor, precum si spatii comerciale, inclusiv magazine de flori, spalatorie si zone comune. Ele au, de asemenea, o nevoie stricta de combatere a daunatorilor fara pesticide in aer in zonele dedicate pacientului si in salile de operatii.

Profesionistii din acest domeniu au nevoie de servicii de control al daunatorilor, preventive si eficiente, de la un furnizor care le poate oferi fara probleme chiar si cu o echipa in-house. Unitatile de ingrijire a sanatatii cauta un furnizor pentru controlul daunatorilor pentru a anticipa si a preveni problemele – concentrându-se mai degraba pe prevenire decât pe tratament. Furnizorul ii apreciaza pe pacientii, personalul medical si personalul spitalului si isi doreste sa lucreze in echipa cu ei pentru mentine clientii satisfacuti.

Solutiile ORKIN România pentru spitale incep cu o inspectie amanuntita, la fata locului, si ofera solutii pentru a aborda in mod specific nevoile unice de management al daunatorilor din mediile de asistenta medicala.

Pentru mai multe informatii despre modul in care afacerea dvs. poate beneficia in urma serviciilor ORKIN, solicitati astazi o consultare gratuita. Lucram impreuna cu dvs. pentru a dezvolta un program personalizat de combatere a daunatorilor.
Suna azi!