Retail

A proteja clienti dvs de daunatori este afacerea noastra.

In calitate de comerciant retailist, afacerea dvs. se bazeaza pe oferirea unei impresii bune in fata clientilor care vin in magazinul dvs in fiecare zi. O problema cu daunatorii poate pune in pericol relatia dvs. cu clientii si ii poate expune unor riscuri de sanatate inutile. Daunatorii poarta multe bacterii daunatoare, cum ar fi E. coli, Salmonella, Shigella si Staphylococcus, care pot ameninta sanatatea clientilor si a angajatilor.

Spatiile de vânzare retail sunt vulnerabile la infestarea cu daunatori din cauza unor circumstante diferite, cum ar fi livrarile constante si numarul de persoane care intra sau ies din spatiu. Toate acestea dau posibilitatea ca daunatorii sa intre intr-un magazin. Dar ORKIN România poate ajuta. Programul Integrat de managemnt al daunatorilor (IPM) ia in considerare proiectarea spatiului, cerintele de reglementare si practicile de intretinere si curatenie pentru a ajuta la prevenirea problemelor cu daunatorii.

Pentru mai multe informatii despre modul in care afacerea dvs. poate beneficia in urma serviciilor ORKIN, solicitati astazi o consultare gratuita. Lucram impreuna cu dvs. pentru a dezvolta un program personalizat de combatere a daunatorilor.
Suna azi!