Procesarea alimetelor si a bauturilor

Lasa-ti urmatorul audit sa fie un motiv de sarbatorire.

Cu o cantitate uriasa de produse care intra intr-o fabrica in fiecare zi, siguranta alimentara este o preocupare de top in aceste medii. In acelasi timp, mediul de procesare a alimentelor in mod obisnuit atrage daunatori si ajuta la supravietuirea lor.

Puterea auditului

Aproape fiecare producator si depozit de produse alimentare sau de ambalare a produselor alimentare face obiectul unor controale regulate, de terta parte, privind siguranta alimentelor. Controlul daunatorilor reprezinta o parte importanta a acestor audituri, peste 20% din scorul total in unele cazuri. Daca o companie nu are un punctaj bun in ceea ce priveste auditurile, poate pierde clienti mari si valorosi, printre care se numara distribuitorii importanti de alimente, comerciantii cu amanuntul si lanturile de restaurante care se concentreaza intens pe asigurarea faptului ca obtin produse de inalta calitate de la aceste companii.

In cazul unei infestari vizibile cu daunatori, aceste facilitati pot fi inchise pâna la rezolvarea problemelor. Intr-o afacere in care fiecare ora de intrerupere a productiei costa mii de euro, acest lucru este foarte important. Iar efectul afacerilor pierdute poate fi catastrofal daca inchiderea acestora devine stire principala in mass media.

Din aceste motive, factorii de decizie din aceasta industrie au nevoie de un furnizor de management al daunatorilor care sa fie fiabil, eficient si cu experienta in domeniul de auditare.

Pentru mai multe informatii despre modul in care afacerea dvs. poate beneficia in urma serviciilor ORKIN, solicitati astazi o consultare gratuita. Lucram impreuna cu dvs. pentru a dezvolta un program personalizat de combatere a daunatorilor.
Suna azi!