AJUTOR PENTRU DEZINFECȚIA SPAȚIILOR AFACERII TALE

Dacă ții la afacerea ta, coronavirusul și COVID-19 au avut un impact major asupra capacității tale de a-ți servi clienții. Este un moment fără precedent și extrem de stresant, în special pentru întreprinderi, și cu toții trebuie să ne ajutăm unul pe celălalt. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru tine este să păstrăm cât mai sigure locurile de unde oamenii cumpără, mănâncă și muncesc. Orkin® VITAL vă poate ajuta acum să vă protejați afacerea și puteți alege să mențineți și în viitor acest program de protecție continuu.

Dezinfectanți de calitate premium

Programul Orkin® VITAL utilizează produse de înaltă calitate, special pentru a fi utilizate împotriva unei varietăți mari de agenți patogeni. Când sunt aplicate în conformitate cu cu instrucțiunile producătorului, acești dezinfectanți vor ucide bacteriile și virușii de pe suprafețele dure poroase și neporoase, și din aer. Produsele dezinfectante pe care le folosim sunt
utilizate în domenii comerciale diferite, colectivități, inclusiv în asistența medicală.

Servicii esențiale aplicate de profesioniștii în care puteți avea încredere

  • Orkin este deseori desemnat ca unul dintre puțini furnizori de „servicii esențiale” de către administrațiile locale și suntem în măsură să continuăm serviciul nostru pentru afacerea dvs. în această perioadă fără precedent. Ne asumăm foarte serios această responsabilitate și considerăm că este datoria noastră să facem tot ce putem pentru a – i ajuta pe clienții noștri.
  • Prioritatea noastră numărul unu este protecția angajaților și clienților noștri. Urmărim informațiile de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și alte orientări locale privind distanțarea socială.
  • Orkin are mai mult de un secol de experiență în protejarea clienților și a reputației lor, astfel încât puteți fi sigur că veți primi un serviciu eficient furnizat de tehnicieni bine pregătiți.

Cum lucrăm

Tehnicienii sunt instruiți să ștergă cu atenție toate suprafețele care au un grad de atingere ridicată dintr-o anumită locație, aplică dezinfectantul prin nebulizare folosind echipamente specializate și îl lasă să se usuce timp de 10 până la 15 minute sau mai mult în onformitate cu instrucțiunile de pe eticheta produsului. Odată ce produsul s-a uscat, acesta asigură eficacitatea.
Programul Orkin® VITAL poate fi furnizat după programul de lucru sau când clădirea este neocupată. În locațiile unde programul de lucru este de 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, putem stabili un program pentru a trata zonele prin rotație, pentru a permite continuarea nestingherită a serviciului.

Să revenim la afaceri

Nu există ‘’o lovitură de grație’’ pentru a opri răspândirea COVID-19 în acest moment, dar Orkin® VITAL vă poate ajuta să reduceți riscurile și să restabiliți un mediu mai sigur și mai sănătos, astfel încât să puteți reveni la lucru.

Apelați numărul de call center pentru o programare