Angajamentul lui Orkin pentru protejarea sănătății publice

Orkin se angajează să protejeze sănătatea publică, ajutând la prevenirea și controlul dăunătorilor, precum și educarea consumatorilor asupra riscurilor potențiale pe care le prezintă aceste dăunători pentru sănătate.

Noutăți coronavirus

Echipa noastră de răspuns COVID-19 continuă să monitorizeze îndeaproape actualizările și noile informații care provin de la organismele oficiale din domeniul sănătatii și agentiile  guvernamentale. În conformitate cu orientările actuale, Orkin va continua să funcționeze, deoarece oferă servicii critice pentru afaceri pentru multe industrii, identificate drept critice în timpul pandemiei de COVID-19.

Munca noastră este vitală în lupta împotriva coronavirusului. Tratamentele pe care le oferim ajută la prevenirea dăunătorilor din întreprinderile care lucrează in aceasta perioada, pentru a sprijini populatia în aceste momente. De la facilități comerciale și centre de producție, până la case, spitale și facilități de urgență, comunitatea noastra, trebuie să ne preocupăm cu toții pentru a ne concentra pe combaterea acestui virus, si pentru combaterea dăunătorilor comuni.

Prioritatea noastră va fi întotdeauna sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri. Vom continua să desfășurăm servicii la exteriorul caselor și al întreprinderilor, în timp ce vom continua să punem în aplicare măsuri preventive și de precauție în sediile noastre, conform îndrumarilor de la Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) si autoritatile nationale: DSP, Ministerul Sanatatii si Guvern. Dacă serviciile din zonele interioare sunt critice, exersăm distanțarea socială pentru a asigura siguranța tuturor în timpul tratamentului.

Protejarea sănătății publice la domiciliu

Parteneriatul de lungă durată al Orkin cu CDC a creat mai multe inițiative educaționale de sănătate publică care implică riscurile pentru sănătate transmise de dăunători. Orkin și CDC au colaborat pentru elaborarea de materiale educaționale precum: lista de verificare a amenințărilor ascunse la domiciliu pentru a ajuta consumatorii să prevină bolile transmise de dăunători în și în jurul casei sau facilitatilor industriale. Periodic, ORKIN transmite clientilor sai informari despre daunatorii de sezon si brosuri cu noile tehnologii si metode de management integrat al daunatorilor pe care le aplica.

Protejarea sănătății publice pentru comunitățile nevoiașe

Echipa Orkin este gata de răspuns – angajatii Orkin, cu cunoștințe vaste despre dăunători, pregătire extinsă și ani de experiență în industria de combatere a dăunătorilor – a rezultat din pregatirea continua sustinuta de echipa de formatori din cadrul companiei noastre. Echipa Orkin se mobilizeaza imediat pentru a furniza servicii gratuite de control a daunatorilor și pentru a educa liderii comunității cu privire la modalitățile de a evita focare viitoare.