Soareci

Descrieire

Rozatoarele sunt mamifere cu sânge cald care, la fel ca oamenii, se gasesc in intreaga lume. Ei au dinti frontali supradimensionati pentru a roade si molari pentru a mesteca. Rozatoarele rod o varietate mare de produse disponibile si provoaca daune mari in interiorul si in jurul locuintelor.

Obiceiuri

Infestarile cu soareci pot provoca daune considerabile cladirilor infestate si agriculturii locale. Rozatoarele sunt, de asemenea, purtatori cunoscuti ai multor boli si reprezinta un pericol pentru sanatatea oamenilor. Populatiile de rozatoare cresc rapid si constant. Cel mai bun control este prevenirea infestarii. Pentru a va proteja casa, gradina si sanatatea de infestarile existente cu rozatoare, sunt adesea necesare solutii personalizate profesionale.

Aparare

Rozatoarele au tendinta sa se reproduca rapid. Unele specii reproduc pe tot parcursul anului, iar populatiile sunt mentinute prin reproducere constanta. Deoarece corpul rozatoarelor este plan, ei sunt capabili sa strecoare prin spatii care par mult prea mici pentru ei. Toate aceste gauri trebuie sa fie etansate pentru a preveni intrarea sau reintrarea rozatoarelor.

Trebuie sa contactati un specialist in controlul daunatorilor pentru a va ajuta.